Tiplijn: 06-19541384

Melding van persoon te water in Hendrik-Ido-Ambacht blijkt loos alarm

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De brandweer, politie en ambulancedienst zijn maandagochtend 7 juni 2021 uitgerukt voor een melding van een persoon te water in Hendrik-Ido-Ambacht. Omstreeks 9.45 uur was een man bezig met werkzaamheden op een bootje in een sloot aan de Sophialaan. Naast de sloot stonden een tractor en de trailer waarvan het bootje te water was gelaten. Deze trailer stond gedeeltelijk in het riet. Een voorbijganger dacht daarop dat er iets mis was gegaan en er iemand in de sloot was gevallen. Daarop belde de man 112 en kwamen de hulpdiensten ter plaatse. Al snel bleek dat er sprake was van een loze melding.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer