Tiplijn: 06-19541384

Papendrechts zwembad ontruimd na kortsluiting in machinekamer

0

PAPENDRECHT – Het binnenbad van Sportcentrum Papendrecht is vrijdagmiddag 4 juni enige tijd ontruimd geweest. Dit gebeurde toen in de machinekamer van het zwembad van Burgemeester Keijzerweg een lichte nevel werd ontdekt. De brandweer ging rond 16.00 uur op onderzoek uit en uit voorzorg zijn de personen die in het binnenbad aanwezig waren in het buitenbad opgevangen.

De brandweer zette vanwege de warmte voor aflossing een tweede ploeg in. Uit het brandweeronderzoek bleek uiteindelijk dat er in de machinekamer kortsluiting is geweest. Dit heeft de nevel veroorzaakt. Even voor 17.00 uur kon het binnenbad weer in gebruik worden genomen. De technische dienst en bhv’ers hebben zorggedragen voor de verdere afhandeling van het incident.

Foto’s: Rick Groenendijk en Jesse den Dunnen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer