Tiplijn: 06-19541384

Vrouw raakt ernstig gewond bij ongeval op Dam in Alblasserdam; traumaheli ingezet

0

ALBLASSERDAM – Een 61-jarige vrouw uit Alblasserdam is donderdagochtend 3 juni 2021 ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Dam in haar woonplaats. Het ongeval gebeurde aan het einde van de ochtend op het fietspad langs de Dam, ter hoogte van het sluishuisje. De vrouw reed op haar elektrische fiets door de bocht en op dat moment kwamen vanuit tegenovergestelde richting twee wielrenners. Volgens de wielrenners reed de vrouw op hun weghelft. Er volgde een botsing. De vrouw kwam met haar hoofd op een stoeprand terecht.

De politie, ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team (MMT) van de traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen en onderzoek te doen. De traumahelikopter landde op de voormalige camperplaats op het Zuiderstek.

Het slachtoffer is onder begeleiding van een arts van het MMT, met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht.

Verkeersongevallenspecialisten van de politie hebben ter plaatse sporenonderzoek gedaan, getuigen gehoord en camerabeelden opgevraagd. Daaruit zal moeten blijken hoe het ongeval nu precies heeft kunnen plaatsvinden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer