Tiplijn: 06-19541384

Paard raakt te water in Hardinxveld; ruiter gewond

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Aan de Giessendamse Tiendweg bij Hardinxveld-Giessendam is woensdagavond 2 juni het paard Jip te water geraakt. De ruiter liep daarbij licht letsel op. Het ging mis toen het paard een misstap maakte en in een sloot terecht kwam. De hulpdiensten gingen rond 21.15 uur ter plaatse.

De ruiter is door ambulancepersoneel nagekeken. Gezien de verwondingen die het meisje had opgelopen bleek verder onderzoek in het ziekenhuis niet nodig. Het paard is door de brandweer, politie en omstanders op het droge getrokken. Jip is vervolgens verzorgd en het lijkt erop dat het dier weer volledig zal herstellen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer