Tiplijn: 06-19541384

Visser mishandeld door groep jongens (12 / 14 jaar) in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een man die zondagavond 30 mei zat te vissen aan de Oostkeetshaven in Zwijndrecht is door een groep jongens mishandeld. Dit gebeurde rond 19.30 uur. Een ambulance kwam ter plaatse om de gewonde visser te behandelen. Wat de aanleiding was voor de mishandeling wordt onderzocht. De politie zoekt vier verdachten, jongens in de leeftijd van ongeveer 12 tot 14 jaar. De tieners zijn licht getint. Drie van hen droegen een wit shirt, de vierde een zwart shirt.

Eén van de vier jongens had een zwart petje op en een andere had een zwart schoudertasje om. De daders zijn langs het water weggelopen in de richting van het Noordpark. De politie vraagt mensen die informatie hebben te bellen naar 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer