Tiplijn: 06-19541384

Man gewond na onenigheid bij vaccinatielocatie in Gorinchem

0

GORINCHEM – Bij de vaccinatielocatie aan de Hoefslag in Gorinchem is zondag 30 mei 2021 een man gewond geraakt. Omstreeks 12.00 uur ontstond voor de deur van de sporthal onenigheid waarbij de man een duwtje kreeg en lelijk ten val kwam. De ambulancedienst, politie en het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Amsterdam werden gealarmeerd.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. De gewonde man is behandeld door ambulancepersoneel en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De inzet van het team van de traumahelikopter bleek niet nodig. Wat de aanleiding van de onenigheid is geweest is niet bekend.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer