Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor autobrand in Sliedrecht; politie stelt sporen veilig

0

SLIEDRECHT – De Sliedrechtse brandweer is vrijdagavond 28 mei uitgerukt voor een beginnende autobrand aan de Elzenhof. Even na 22.30 uur werd op de parkeerplaats brand ontdekt in de auto. Getuigen gaven aan een steekvlam te hebben zien. De brand breidde zich niet uit en blussen bleek na aankomst van de brandweer niet nodig. Vermoedelijk is er sprake geweest van brandstichting. De politie heeft van de eigenaresse van de auto een verklaring opgenomen. Vlak naast de auto werd een plastic tas aangetroffen met verdachte spullen. De politie heeft deze veilig gesteld. Foto’s: Ruben van der Sterren en Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer