Tiplijn: 06-19541384

Automobilist (67) crasht bij tankstation in Papendrecht

1

PAPENDRECHT – Een 67-jarige man uit Sliedrecht is gewond geraakt na een crash op de Ketelweg in Papendrecht. Bij het eenzijdige ongeval donderdagavond 27 mei even na 19.00 uur ontstond veel schade. De automobilist is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Bij het ongeval raakte behalve de bestuurder niemand gewond.

Lantaarnpaal
De man kwam donderdagavond even na 19.00 uur vanaf de Baanhoek in Sliedrecht gereden toen het op de kruising met de Ketelweg mis ging. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. Wel wees het spoor van schade uit dat de man vanaf de Baanhoek rechtdoor reed, een stoeprand raakte en een lantaarnpaal en reclameborden ramde.

Schrikblok
Daarna schampte de bestuurder met zijn voertuig een auto die bij het tankstation geparkeerd stond om vervolgens tegen een betonnen schrikblok te rijden. Dit schrikblok reed de automobilist uit de grond om vervolgens op het parkeerterrein van een naastgelegen bedrijf tot stilstand te komen. De inzittende van een auto die geraakt werd was op dat moment in de winkel van het tankstation.

Gesprek
Agenten hebben hulp verleend en de betrokkenen geholpen bij het in gang zetten van de afhandeling van het ongeval. Medewerkers van het tankstation hebben glas op de weg opgeveegd. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto opgehaald. Een politiewoordvoerder laat weten dat de oorzaak nog wordt onderzocht en wanneer het mogelijk is de politie met de bestuurder in gesprek gaat met de vraag wat er gebeurd is.

Foto’s: Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Yvette Klein on

    Mijn man, de bestuurder van de auto, is er gelukkig alleen met wat schrammen op zijn hand en stijve spieren vanaf gekomen. Na 2 uur ziekenhuis mocht hij weer naar huis. Oorzaak van het ongeval is nog steeds onbekend.

Reageer