Tiplijn: 06-19541384

Rafal (40) uit Zwijndrecht vermist; politie vraagt hulp

0

ZWIJNDRECHT – Vanuit Zwijndrecht wordt de 40-jarige Rafal vermist. De politie vraagt zaterdagavond 22 mei om hulp in de zoektocht naar de Zwijndrechtenaar. Rafal is op vrijdag 7 mei rond 18.00 uur vertrokken vanuit zijn woning aan het Tomatenplein in Zwijndrecht. Hij heeft psychische klachten en lijkt suïcidaal te zijn. Mogelijk heeft Rafal hulp nodig. Zijn familie maakt zich ernstig zorgen.

De veertiger is op 8 mei rond 00.20 uur voor het laatst gezien op de Luzernestraat in Nieuw-Vennep. Zijn auto is aangetroffen op het nabijgelegen industrieterrein in Nieuw-Vennep-Zuid.

De vermiste Rafal is ongeveer 1.80 meter lang en heeft bruin haar met opvallende diepe inhammen. Hij heeft bruine ogen en een gezet postuur. Bij zijn vertrek had hij een donkere jas, grijze trui en zwarte schoenen aan. Hij spreekt alleen Pools en Engels. Heeft u de man gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer