Tiplijn: 06-19541384

Blusboot ingezet bij buitenbrand in Gorinchem

0

GORINCHEM – In de uiterwaarden langs de Merwededijk bij Gorinchem is vrijdagavond 21 mei 2021 brand uitgebroken. Omstreeks 22.30 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand. Omdat de brandweerauto niet dichtbij de brandhaard kon komen werd ook de blusboot opgeroepen.

Bij calamiteiten op of bij het water kan de Gorinchemse brandweer gebruik maken van een van de veertaxi’s van veerdienst Riveer. De veertaxi’s zijn uitgerust met blusapparatuur zodat deze kunnen worden ingezet bij brand en andere calamiteiten. Met water vanaf de blusboot was de brand snel geblust. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer