Tiplijn: 06-19541384

Pizzabezorger (21) gewond na botsing met vrachtwagen in Sliedrecht

2

SLIEDRECHT – Een 21-jarige pizzabezorger uit Papendrecht is woensdagavond tegen een achteruitrijdende vrachtwagen gebotst. Het ongeval gebeurde op De Horst in Sliedrecht. Een 19-jarige vrachtwagenchauffeur uit Koudekerk aan den Rijn reed daar stapvoets achteruit om bij supermarkt Dirk van den Broek aan het Fazantplein te gaan lossen. De Papendrechtse automobilist schampte met de zijkant van zijn auto de achterkant van de trailer van de vrachtwagen. Hij raakte gewond en een ambulance en de politie kwamen ter plaatse.

De automobilist is door het ambulancepersoneel behandeld. Vervolgens is hij met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. De politie zette De Horst tijdelijk af, waardoor de enige route de wijk in en uit tijdelijk was afgesloten. De vrachtwagenchauffeur en eigenaar van de pizzeria hebben met hulp van de politie het schadeformulier ingevuld. De vrachtwagen kon vervolgens bij de Dirk worden gelost. De beschadigde auto is door een bergingsbedrijf opgehaald.

Foto’s: Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. DoeDatDingTochAfMan! on

    ff de boel goed in de gaten houden als je collega staat te vegen met z’n kappie op…absurd.

Reageer