Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor brand in sloopwoning in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De brandweer van Hardinxveld-Giessendam is zondagochtend 16 mei 2021 uitgerukt voor een melding van een woningbrand aan de Buitendams. Het bleek te gaan om een sloopwoning. In de sloopwoning was door een “bewoner” de open haard aangestoken. Doordat op de 1e verdieping de afvoerpijp was afgezaagd kwam de woning vervolgens vol rook te staan.

De aanwezige persoon had bij aankomst van de hulpdiensten de locatie al verlaten. Politieagenten zochten in de omgeving nog naar de persoon. De open haard is door de brandweer met een emmer water geblust. De politie pakt de zaak samen met de gemeente verder op.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer