Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt in Sandelingenpark voor rendez-vous

4

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een traumahelikopter is zaterdagmiddag 8 mei 2021 in het Sandelingenpark in Hendrik-Ido-Ambacht geland. Dit gebeurde na een inzet van de ambulancedienst in Dordrecht. In een woning aan De Rijpstraat was even voor 14.00 uur medische hulp nodig. Het personeel van twee ambulances verzocht hulp van de arts van het Mobiel Medisch Team (MMT). Het MMT uit Amsterdam kwam met de helikopter naar locatie maar vanwege de benodigde vliegtijd werd afgesproken dat de MMT-arts halverwege op de route naar het ziekenhuis zou instappen.

De zogenoemde rendez-vous vond rond 14.30 uur plaats bij het Sandelingenpark, waar de helikopter de arts afzette. Die stapte vervolgens in de ambulance om te assisteren bij de behandeling van de patiënt. De ambulance is daarna naar het Erasmus MC in Rotterdam gereden. Daar is de arts door de traumahelikopter weer opgehaald. Wat de toestand van de patiënt is, is niet bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

 1. Jullie moeten je kapot schamen . Een levensbedreigende patent een tussen tijds stop laten maken omdat je aan je vlieg uren zit . Hemels breed 6 km verder gebracht.
  Die gene op de Rekenkamer zit , mag ook naar uwv. Man man prutsers.

  De gehele stop en overplaatsing duurde langer als de gehele rit

  • Jordy,
   Ken je lezen of wat. In plaats dat volgens jouw iemand naar het uwv moet, moet jij misschien wat aan je spelling en grammatica doen. En een bril is misschien ook wel handig want het gaat nergens over een piloot die aan z’n vlieguren zit

 2. Jordy
  Je moet lezen en niet zo snel een oordeel vellen
  Er staat dat MMT uit Amsterdam moest komen en die heeft vliegtijd nodig stond niets over vlieg uren.

Reageer