Tiplijn: 06-19541384

Rook uit locomotief op rangeerterrein Kijfhoek

0

ZWIJNDRECHT – Uit een diesellocomotief op het rangeerterrein Kijkhoef in Zwijndrecht kwam vrijdagavond 7 mei 2021 behoorlijk wat rook. De brandweer van Zwijndrecht, bedrijfsbrandweer van Kijfhoek, ProRail en de politie kwamen met spoed ter plaatse en gingen op onderzoek uit. De rook die onder de locomotief vandaan kwam, bleek bij de standverwarming vandaan te komen. Door een elektrische storing was de standverwarming aangegaan en gaan roken. Het incident was snel onder controle. ‘Toen de zekeringen eruit werden gehaald nam de rook af en was het probleem opgelost,’ laat een woordvoerder van de brandweer weten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer