Tiplijn: 06-19541384

Brandweer blust keukenbrand en houdt 2 minuten stilte tijdens dodenherdenking

1

ZWIJNDRECHT – De Zwijndrechtse brandweer is dinsdagavond 4 mei 2021 uitgerukt voor een woningbrand in de Dominee D.A. van den Boschstraat. Rond 19.30 uur ontstond de brand door een vlam in de pan, die doorsloeg naar de afzuigkap. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en demonteerde de afzuigkap. Zo kon de brand worden geblust.

Een bewoonster had rook ingeademd en is door ambulancepersoneel nagekeken. De inzet viel tijdens de jaarlijkse dodenherdenking. Daarom hebben de brandweermensen om 20.00 uur twee minuten stilte gehouden.

Foto’s: Eline Moerkerken en Gerard van Helden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Wel toepasselijk om 2 minuten stilte te houden in deze straat. En nee, deze straat is niet naar de dominee genoemd omdat hij zo mooi kon preken.

Reageer