Tiplijn: 06-19541384

Drie doden na uitslaande brand in Werkendam

0

WERKENDAM – Bij een uitslaande brand in een appartement in Werkendam zijn zondagochtend drie personen overleden. Twee slachtoffers werden eerder al aangetroffen, een derde lichaam werd later op de avond door speurhonden gevonden. De brand werd rond 08.00 uur ontdekt. Er bleek al snel sprake van een uitslaande brand. In eerste instantie zouden volgens de brandweer geen personen meer in het pand aanwezig zijn. Later bleek toch dat er drie personen in het pand aanwezig waren. Volgens diverse media zou het gaan om arbeidsmigranten.

De brandweer schaalde op naar ‘zeer grote brand’. De brandweer van Werkendam kreeg assistentie van onder meer de brandweer van Gorinchem en de blusboot van brandweer Dordrecht. De brand leidde tot veel rookoverlast, die tot in de weide omgeving te zien was.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer