Tiplijn: 06-19541384

Brandweer Alblasserdam rukt met spoed uit voor rokende auto op A15

0

ALBLASSERDAM – De brandweer van Alblasserdam is vrijdagavond 30 april 2021 met spoed uitgerukt voor een melding over een autobrand op de A15 bij Papendrecht. Twee mannen waren in de auto op weg naar Nijmegen. Op de snelweg tussen Alblasserdam en Papendrecht ging het mis. Er kwam ineens veel rook onder de motorkap van de auto vandaan.

De bestuurder zette het voertuig stil op de vluchtstrook en belde 112. De brandweer kwam niet veel later ter plekke. Er hoefde niet geblust te worden. De rook was intussen verdwenen en er was geen brand. Mogelijk werd de rook veroorzaakt door een technisch mankement.

De auto is, samen met de mannen, door een bergingsbedrijf meegenomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer