Tiplijn: 06-19541384

16-jarig meisje onwel na overmatig alcoholgebruik bij Lammetjeswiel

0

ALBLASSERDAM – Een 16-jarig meisje is vrijdagavond 30 april 2021 in laveloze toestand uit recreatiegebied het Lammetjeswiel in Alblasserdam gehaald. Het meisje was samen met vrienden in het gebied aanwezig en dronk veel te veel alcoholische drank, waardoor zij uiteindelijk onwel raakte. De ouders van de tiener en de hulpdiensten werden rond 22.00 uur gewaarschuwd.

De 16-jarige werd bij het strandje, in de buurt van het bos opgehaald door het ambulancepersoneel. Er werd nog geprobeerd om het toegangshek naar het gebied te openen, om de ambulance het onverlichte gebied in te rijden, maar de sleutel die de buurtbewoners hebben, bleek niet meer op het slot van het hek te passen. De buurtbewoners vermoeden dat  er afgelopen week een ander slot op het hek is geplaatst.

Besloten werd om met behulp van omstanders het meisje met brancard en al over een hekje te tillen. De tiener is daarna per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De overige ‘feestgangers’ zijn, nadat het onwel geworden meisje werd meegenomen, per (snor)fiets vertrokken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer