Tiplijn: 06-19541384

‘Overleden man Dordt werd ziek na coronavaccinatie’; onderzoek naar overlijden

11

DORDRECHT – De man die vrijdag 30 april 2021 overleden werd aangetroffen in een woning aan de Palissander in Dordrecht, heeft onlangs een AstraZeneca-vaccinatie tegen het coronavirus gehad en is daarna ernstig ziek geworden. Dat meldt familie van de man aan de hulpdiensten. Vrijdagavond werd de 78-jarige Dordtenaar overleden aangetroffen in de woning. De vrouw van de Dordtenaar werd op de grond in huis aangetroffen. Zij raakte mogelijk gewond na een val.

Of de vaccinatie ook een direct verband heeft met het overlijden van de man, is nog niet duidelijk. Dit wordt onderzocht.

Er is inmiddels gestart met een onderzoek naar het overlijden van de Dordtenaar.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

11 reacties

 1. Niet bepaald de eerste dode NA een , volgens Ego de Jonge, veilige corona vaccinatie.
  Het geeft op z’n minst zeer ernstig te denken.

  • Als je nog helder kan denken dan twijfel je niet over de veiligheid van vaccinaties. Ja ze hebben bijwerkingen net zoals paracetamol die heeft…

   Laat je niet bang maken door een paar idioten die sjoemelen met statistiek.

   • VeiligNederland on

    Als je helder kan denken dan weet je dat de farmaceutische industrie er op gericht is om winst te maken. Onze gezondheid staat niet op nr 1. Mocht je een vaccinatie nemen en je krijgt blijvende gezondheidsklachten, dan is er niemand die je verantwoordelijk kan houden.

     • Nieuwsgierige Buurman on

      Staat het nou lekker met je kop in het zand?
      Verdiep je er eens in!

   • Truthraider on

    Ja van paracetamol val je ook wel eens dood neer. En bloedklonters, niet te zuinig!

 2. na de eerste vaccinatie heb ik pijn in de linker arm. de tweede vaccinatie in de rechterarm geen last. mijn buurvrouw ca, 80 jaar ook pijn in de arm.

Reageer