Tiplijn: 06-19541384

Politie arresteert man na vernieling van ruiten; zoektocht naar mes

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft woensdagmiddag 14 april 2021 een 30-jarige man uit Alblasserdam aangehouden op verdenking van vernieling van de ruiten van een flatwoning aan de Van Eesterensingel in Alblasserdam. De man had een conflict met een dorpsgenoot en ging verhaal halen. De dertiger liep volgens getuigen over straat met een groot keukenmes. Bij de De Savornin Lohmanweg zou de man zijn mes hebben weggegooid. Niet veel later kon hij door de politie in dezelfde straat, met enige dwang, in de boeien worden geslagen.

Omdat het mes mogelijk in hoog struikgewas lag, was het voor de politie lastig zoeken. Een hondengeleider werd gevraagd om met een hond mee te komen zoeken. Aan het einde van de middag werd de zoektocht gestaakt. Het mes werd niet meer aangetroffen.

 

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer