Tiplijn: 06-19541384

Brand in dak van leegstaande schuur in Noordeloos

0

NOORDELOOS – Het dak van een schuur aan de Nieuwendijk in Noordeloos is donderdagmiddag 8 april 2021 in brand gevlogen. De brandweer en politie rukten daarvoor donderdag om 17.15 uur met spoed uit. Bij aankomst bleek het dak van de leegstaande schuur aan de achterzijde in brand te staan. Van binnenuit en buitenaf werd de schuurbrand geblust door de brandweer van Hoornaar-Noordeloos. Met de ladderwagen van brandweer Gorinchem is de nok gecontroleerd en nageblust.

De brand werd opgeschaald naar ‘middelbrand’ en ook een blusvoertuig uit Meerkerk werd opgeroepen. Uiteindelijk werd het tweede blusvoertuig niet ingezet. De schuur heeft door de brand schade opgelopen. De leegstaande schuur werd echter al gesloopt. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

Foto’s: Tim Wever en brandweer Hoornaar-Noordeloos.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer