Tiplijn: 06-19541384

Man loopt hoofdwond op bij bedrijfsongeval in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een man is gewond geraakt bij een bedrijfsongeval donderdagochtend 8 april in Hendrik-Ido-Ambacht. Het ongeval gebeurde even voor 08.00 uur bij een staalbedrijf aan de Veersedijk, terwijl de man daar aan het werk was. Wat er precies mis ging, is niet bekend. Naast ambulances en de politie kwam ook een traumahelikopter ter plaatse.

Het slachtoffer is na behandeling met spoed overgebracht naar het Erasmus MC in Rotterdam. Hij heeft bij het bedrijfsongeval in ieder geval een hoofdwond opgelopen, laat een politiewoordvoerder weten. Door de Inspectie SZW (voorheen Arbeidsinspectie) wordt het voorval onderzocht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer