Tiplijn: 06-19541384

Onwel geworden man op Dordtse bouwplaats overleden

0

DORDRECHT – De man die dinsdagochtend 6 april 2021 onwel raakte op een bouwplaats aan de Patersweg in Dordrecht, is later op de dag overleden. Het gaat om een 31-jarige man. Even voor 08.00 uur werden ambulances met spoed opgeroepen voor medische hulp. Niet veel later werd ook een traumahelikopter uit Amsterdam ter plaatse gevraagd. Ook de brandweer kwam met spoed naar de Patersweg.

De traumahelikopter landde op het bouwterrein. Het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter assisteerde vervolgens het ambulancepersoneel. Het slachtoffer, dat een hartstilstand zou hebben gekregen, werd op de eerste verdieping van een in aanbouw zijnde woning behandeld. Na stabilisatie is het slachtoffer naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. Daar is de man later op de dag overleden, bevestigt een woordvoerder van de politie woensdag 7 april. Foto’s: Barry Kroonen en Gerard van Helden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer