Tiplijn: 06-19541384

Automobilist rijdt van Rivierdijk en belandt bijna in kanaal

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een automobilist is in een bocht van de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam gereden. Het ongeval gebeurde dinsdagmiddag 6 april 2021 rond 13.30 uur, vermoedelijk vanwege de gladheid na sneeuwval. 112 werd gebeld toen de auto van de dijk reed en bijna in het Kanaal van Steenenhoek terecht kwam. Direct werden de brandweer met duikers, de politie, ambulances en een traumahelikopter met spoed naar de Rivierdijk gestuurd.

Bij aankomst van de eerste hulpverleners bleek de auto niet in het water terecht te zijn gekomen en de bestuurder niet gewond te zijn. Van de brandweer, ambulances en traumahelikopter was dan ook geen inzet nodig. Een bergingsbedrijf heeft de auto de dijk op getakeld. Het voertuig bleek amper beschadigd en de bestuurder kon daarop zijn weg vervolgen. Foto’s: Max Liet.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer