Tiplijn: 06-19541384

Grote brand in woning Nieuw-Lekkerland; bewoners veilig buiten

0

NIEUW-LEKKERLAND – In een woning aan de Hoogaarslaan in Nieuw-Lekkerland is op maandag 5 april 2021 brand ontstaan. Het vuur ontstond omstreeks 11.15 uur op zolder, en binnen enkele minuten sprak de brandweer van een ‘grote brand’. De brandweer Nieuw-Lekkerland krijgt assistentie van de post Alblasserdam en de hoogwerker van brandweer Papendrecht.

Hoe de brand kon ontstaan is op dit moment nog onbekend. Wel meldt de brandweer dat alle bewoners veilig buiten staan en dat er dus vooralsnog niemand gewond is geraakt.

Rond 12.15 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. De stichting Salvage komt ter plaatse om zorg te dragen voor de afhandeling van de schade. Brandonderzoekers van de brandweer doen onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Foto’s: Peter Stam

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer