Tiplijn: 06-19541384

Auto rijdt van dijk na ongeval in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Op de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam heeft zaterdagmiddag 3 april 2021 een ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 14.00 uur botsten twee auto’s op elkaar. Een van de automobilisten wilde afslaan en werd door de andere auto uit tegenovergestelde richting over het hoofd gezien. Na de botsing raakte een van de voertuigen van de dijk. De ander bleef op de weg staan, maar beide auto’s raakten zwaar beschadigd. De inzittenden raakten niet gewond. De politie kwam ter plaatse om te helpen bij de afhandeling van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s opgehaald.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer