Tiplijn: 06-19541384

Containers in brand gestoken in Hendrik-Ido-Ambacht; brandweer blust

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – In de nacht van zaterdag op zondag 28 maart 2021 zijn in Hendrik-Ido-Ambacht meerdere containers in brand gestoken. Bij het winkelcentrum De Schoof werd rond 03.15 uur brand ontdekt. Bij aankomst bleken er vijf containers in brand te staan. De Ambachtse brandweer bluste de containers. Op de terugweg naar de kazerne werd op de Tesselschadestraat nog een brandende container ontdekt. Nadat ook deze container was geblust, konden de brandweermensen weer retour.

Zondag moest de brandweer rond 16.45 uur opnieuw uitrukken voor een containerbrand bij winkelcentrum De Schoof. Eén van de containers die de nacht ervoor vol was gezet met water, bleek opnieuw in brand te staan. Er zal sprake zijn van brandstichting, gezien de hoeveelheid containers die tegelijkertijd in brand stonden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer