Tiplijn: 06-19541384

Brandlucht in de straat door aangebrand vlees om 04.30 uur

0

ALBLASSERDAM – De brandweer is in de nacht van zondag 28 op maandag 29 maart 2021 uitgerukt voor een brandlucht in de Leeuwerikstraat in Alblasserdam. Rond 04.30 uur werd in de straat een branderige lucht geroken. Buurtbewoners meldden dit bij de meldkamer. In eerste instantie kon de herkomst niet goed gelokaliseerd worden. De brandweerlieden gingen langs de huizen, keken en roken door brievenbussen en schenen in de woningen met zaklampen. Op diverse plekken werd zo nu en dan de rokerige lucht waargenomen.

De politie, die ook meezocht, wist uiteindelijk de herkomst van de stank te achterhalen. Een jongeman bleek zijn vlees veel te lang op het vuur te hebben laten staan. De politie heeft de pan met vlees van het vuur gehaald en de brandweer heeft de woning geventileerd. In de woning en bij de buren werden uit voorzorg ook koolmonoxidemetingen gedaan.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer