Tiplijn: 06-19541384

Jongeman overleden na onwelwording op boerderij in Schelluinen

0

SCHELLUINEN – Een jongeman is zaterdagochtend 27 maart overleden nadat hij onwel werd op een boerderij aan de Nolweg in Schelluinen. Het slachtoffer raakte rond 7.45 uur onwel. Ambulances, politie en een traumahelikopter spoedden zich naar de boerderij. Ondanks hulpverlening aan het slachtoffer overleed hij.

De jongen werd aangetroffen op een locatie op de boerderij waar gevaarlijke stoffen aanwezig kunnen zijn. Uit voorzorg kwam daarom ook de brandweer ter plaatse. Een woordvoerder van de politie laat weten dat de oorzaak van de onwelwording medisch is, en er dan ook geen verder onderzoek wordt gedaan naar het overlijden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer