Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt vrachtwagenchauffeur aan voor rijden onder invloed in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft donderdagavond 25 maart 2021 een 44-jarige vrachtwagenchauffeur uit Alblasserdam aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De man reed over de Plantageweg en viel bij medeweggebruikers op vanwege zijn rijgedrag. Bij de rotonde botste hij tegen een rand. Voor een automobilist reden genoeg om de politie te waarschuwen. De vrachtwagen, die voorop een oranje gevaarlijke-stoffen-bord had, werd bij de Kabelbaan in Alblasserdam stilgezet.

De politie nam een blaastest af en daaruit bleek dat de chauffeur waarschijnlijk onder invloed was van alcohol. De man is ter plekke aangehouden op verdenking van het overtreden van artikel 8 van de wegenverkeerswet. Een ademanalyse moet gaan aantonen hoeveel alcohol de man precies heeft genuttigd. Zodra dit bekend is, wordt dit bericht bijgewerkt.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer