Tiplijn: 06-19541384

Aanrijding tussen auto en vrachtwagen in de Drechttunnel

0

ZWIJNDRECHT – Een vrachtauto en een personenauto zijn woensdagmiddag 24 maart 2021 met elkaar in botsing gekomen in de Drechttunnel. De hulpdiensten gingen even na het middaguur met spoed ter plaatse. Ook de brandweer rukte uit omdat er mogelijk sprake zou zijn dat een slachtoffer bekneld zou zitten. Dit bleek na aankomst niet het geval. De inzittenden van de auto zijn door ambulancepersoneel nagekeken.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Korte tijd was de A16 richting Rotterdam volledig afgesloten. Al snel kon weer één van de twee tunnelbuizen worden vrijgegeven. Foto’s: brandweer Zwijndrecht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer