Tiplijn: 06-19541384

Wapens, drugs, geld en illegaal vuurwerk aangetroffen bij politie-inval in Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – Een 43-jarige man uit Zwijndrecht is op vrijdag 19 maart 2021 in Zwijndrecht aangehouden op verdenking van drugshandel. Zijn arrestatie was het rechtstreeks gevolg van een melding bij Meld Misdaad Anoniem en van onderzoek door de politie.

In januari kwam anonieme informatie bij de politie binnen waarbij bleek dat er bij een woning aan de Burgemeester de Bruïnelaan wel heel vaak verschillende mensen kort op bezoek kwamen en dat daar vermoedelijk sprake was drugshandel. De politie besloot tot een vervolgonderzoek. Daar kwam voldoende informatie uit naar voren om op 19 maart in een woning aan de Burgemeester de Bruïnelaan binnen te stappen. De verdachte werd ingerekend en een doorzoeking van de woning volgde. Er werd onder meer soft- en harddrugs aangetroffen, maar ook twee stroomstootwapens, twee alarmpistolen, contant geld en een paar kilo aan zwaar illegaal vuurwerk.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer