Tiplijn: 06-19541384

Meisje gewond na val met fiets in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een meisje is zondagavond 21 maart 2021 gewond geraakt nadat ze met haar fiets ten val kwam in Gorinchem. Het ongeval gebeurde omstreeks 21.00 uur op de Grote Schelluinsekade. Het meisje zat op de fiets en hield zich vast aan een scooterrijder. Bij het loslaten van de scooter kwam de fietsster hard ten val.

Twee ambulances en de politie kwamen met spoed ter plaatse. Ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam werd opgeroepen. De inzet van de traumahelikopter bleek echter niet nodig. Het slachtoffer is per ambulance met spoed naar het ziekenhuis in Utrecht overgebracht.

Traumahelikopter beschenen met laser
De traumahelikopter die vanuit Amsterdam onderweg was naar Gorinchem werd ter hoogte van Utrecht beschenen met een laser. De laser kan de piloot verblinden en leiden tot gevaarlijke situaties. Met een politiehelikopter werd geprobeerd om de dader te achterhalen, maar die is voor zover nu bekend niet meer gevonden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer