Tiplijn: 06-19541384

Echtpaar nacht lang vastgehouden bij overval in Dordrecht; verdachten (18 en 21) aangehouden

0

DORDRECHT – Een echtpaar is in de nacht van zondag op maandag 22 maart 2021 vastgehouden tijdens een langdurige woningoverval in Dordrecht. Met de aanhouding van twee verdachten vanmorgen vroeg in de Vrankenstraat hebben agenten een einde gemaakt aan een langdurige overval. Het onderzoek is nog in volle gang en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten

Nacht onder druk
Rond half zeven meldde de bewoner van een pand aan de Vrankenstraat dat hij en zijn vrouw waren overvallen. Een nog onbekend aantal overvallers was in de loop van de avond, vermoedelijk rond half negen, hun woning binnengedrongen. Gedurende de gehele nacht was het echtpaar onder druk gezet om hun bankrekening te geven.

Aangehouden
In de vroege ochtend zag het slachtoffer kans om de politie te waarschuwen. Agenten hielden vervolgens een 18-jarige jongen uit Papendrecht aan en een 21-jarige Dordtenaar. Beiden worden verhoord. Het mannelijke slachtoffer moest voor onderzoek naar het ziekenhuis.

Getuigen
Het onderzoek naar de overige verdachten is nog in volle gang. Graag komt de politie in contact met bewoners die over informatie beschikken of getuige zijn geweest van het binnendringen in de woning. U kunt bellen met 0900-8844 of via M:0800-7000. U kunt ook gebruik maken van het tipformulier onder aan deze pagina.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer