Tiplijn: 06-19541384

Brandend bouwafval veroorzaakt schade aan woning in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – In bouwafval dat tegen een woning aan de Goudsbloemstraat in Papendrecht lag, is zaterdag 13 maart rond het middaguur door nog onbekende oorzaak brand ontstaan. Omdat het brandende afval tegen een woning aan lag, rukte de brandweer met spoed uit met twee blusvoertuigen. De brandweer heeft de brand geblust en verschillende zwartgeblakerde panelen bij de ingang van de woning losgetrokken. Toen zeker was dat de brand uit was, kon de brandweer retour. De bewoners waren niet thuis toen de brand ontstond en zijn door de politie op de hoogte gebracht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer