Tiplijn: 06-19541384

Bestuurder rijdt opnieuw in veel te snel 25-kilometervoertuig

0

OUD-ALBLAS – Een veel te snel 25-kilometervoertuig is zaterdagavond 6 maart in beslag genomen. Agenten zagen op de Zijdeweg bij Oud-Alblas een voertuig rijden. Eén van de achterlichten bleek defect en het voertuig reed met een behoorlijke snelheid van de politie weg. Toen agenten daarom achter de auto aan gingen, zagen ze dat het een zogeheten MMBS-voertuig (motorvoertuig met beperkte snelheid) betrof.

Na controle bleek de eigenaar van dit voertuig vorig jaar te zijn gecontroleerd, toen reed dit voertuig welke wettelijk gezien 25km/h mag, ruim 100 km/h. Agenten hielden een rijproef en ditmaal werd de snelheid van 90 km/h gehaald. Hierop heeft de politie het voertuig in beslag genomen en de bestuurder verhoord. De officier van justitie zal een oordeel gaan geven over dit voertuig.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer