Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter naar Giessenburg voor medische noodsituatie

0

GIESSENBURG – Een Mobiel Medisch Team (MMT) is donderdagavond 4 maart 2021 naar Giessenburg gevlogen. Omstreeks 21.45 uur werd de ambulancedienst opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning aan de Burgemeester van der Bruggelaan. Ter assistentie kwam ook het MMT ter plekke. De traumahelikopter landde op de parkeerplaats bij het Sportplein.

De patiënt is na behandeling door het medisch personeel naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht. De arts van de traumahelikopter reed met de ambulance mee naar het ziekenhuis. De toestand van het slachtoffer is onbekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer