Tiplijn: 06-19541384

Moeder vindt dochter (2) in sloot achter woning Bleskensgraaf; spoedtransport naar het ziekenhuis

0

BLESKENSGRAAF – Een 2-jarig meisje is vrijdagochtend 5 maart 2021 in een sloot aan de Dorpsstraat in Bleskensgraaf terechtgekomen. De peuter werd rond 11.45 uur door haar moeder gevonden in de sloot achter de woning. Ambulances, politie en een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. Het meisje was bij bewustzijn en huilde. Na stabilisatie is ze met spoed naar het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Bij het transport naar het ziekenhuis reed de arts van de traumahelikopter mee. Er werd gebruik gemaakt van een spoedtransport, waardoor op de route naar het ziekenhuis in Rotterdam kruisingen afgesloten werden door de politie om met de ambulance zo snel en veilig mogelijk bij het ziekenhuis aan te komen. Wat de toestand van het kind op dit moment is, is onbekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer