Tiplijn: 06-19541384

Man gewond bij steekpartij in binnenstad van Dordrecht

0

DORDRECHT – Een man is donderdagmiddag 4 maart 2021 gewond geraakt bij een steekpartij in de binnenstad van Dordrecht. De hulpdiensten kregen even voor 15.45 uur de melding dat een man neergestoken zou zijn. In een woning aan de Riedijk troffen agenten een gewonde man aan. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is na behandeling door het ambulancepersoneel met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een opgeroepen traumahelikopter is niet ter plaatse gekomen.

De dader zou een man zijn, die er na de steekpartij vandoor is gegaan. Over de toedracht is nog veel onduidelijk en de politie doet onderzoek. Er is nog geen verdachte aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer