Tiplijn: 06-19541384

Vrouw (55) zwaar mishandeld achtergelaten in brandgang Papendrecht

1

PAPENDRECHT – Een 55-jarige vrouw uit Papendrecht is zwaar mishandeld achtergelaten in een brandgang in Papendrecht. De politie is op zoek naar getuigen. De vrouw liep donderdag 18 februari 2021 rond 14.30 uur door de brandgang van de Laurierhof in de richting van de Anemoonhof. Ze hoorde achter zich een fietser door de brandgang in haar richting komen. Voordat de vrouw kon omkijken voelde ze een trap of een duw in haar rug.

Bewusteloos
De vrouw kwam door de trap of duw hard ten val en kwam met haar hoofd tegen de stenen muur in de brandgang. Zij viel bewusteloos op de grond waarna zij enige tijd later door haar man gevonden werd in de brandgang.

Ziekenhuis
Gezien de vrouw erg veel last van haar hoofd had en bewusteloos is geweest, is zij naar de huisarts gegaan voor controle, die haar vervolgens met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis heeft laten vervoeren. De vrouw bleek een zware hersenschudding, een pijnlijke rug en schouder, en een verstoord evenwichtsorgaan te hebben opgelopen na de mishandeling.

Getuigen
De politie vraagt mensen die iets gezien hebben of meer kunnen vertellen over deze mishandeling, contact op te nemen. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 en te vragen naar het basisteam Drechtsteden Buiten. Hierbij kan het registratienummer 2021053261 worden vermeld.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Ongelofelijk……wat gebeuren er toch à sociale dingen in ons land…..wat een agressie toch overal…..waar moet dat heen….

Reageer