Tiplijn: 06-19541384

Container in brand tegen schoolgebouw in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een container heeft zondagmiddag 21 februari in brand gestaan aan de Burgemeester Slobbelaan in Zwijndrecht. De container stond even na half zes in brand vlak tegen de gevel van het schoolgebouw van basisschool De Wegwijzer. De brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse. Een omstander deed een eerste blussing met hulp van de politie, de brandweer nam dit over en bluste de container volledig. In het gebouw is vervolgens met een CO-meter een controle gedaan, om na te gaan of het pand veilig te betreden is. Foto’s: Eline Moerkerken en Gerard van Helden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer