Tiplijn: 06-19541384

Man op elektrische step aangereden in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een man op een elektrische step is vrijdagavond 19 februari 2021 aangereden door een auto. Het ongeval gebeurde om 19.45 uur op de Karel Doormanweg in Dordrecht. De man op de step had na de aanrijding in ieder geval last van zijn been. Ambulancepersoneel heeft de man nagekeken en naar het ziekenhuis gebracht.

De Karel Doormanweg was vanwege het ongeval ter hoogte van de Kotterstraat korte tijd afgesloten voor het verkeer. Na hulpverlening heeft de politie nog kort onderzoek gedaan. Duidelijk is in ieder geval dat de elektrische step niet is toegestaan op de openbare weg. De step is niet gekeurd door de RDW, heeft daardoor geen kentekenplaat en het voertuig is niet verzekerd.

Foto’s: Barry Kroonen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer