Tiplijn: 06-19541384

Auto en mobiel toilet in brand gestoken in Sterrenburg Dordrecht

0

DORDRECHT – In de Dordtse wijk Sterrenburg zijn vrijdagavond 19 februari 2021 een auto en mobiel toilet korte tijd na elkaar in brand gestoken. Om 23.00 uur werd aan de Minnaertweg een autobrand ontdekt. De brandweer rukte uit maar de politie, die in de omgeving reed, wist de beginnende brand bij een voorband van de auto te blussen. De auto bleek enkele dagen eerder gestolen te zijn. Een takelwagen van de politie heeft de auto opgehaald.

Nog geen uur later, terwijl de politie nog bezig was aan de Minnaertweg, werd opnieuw brand gemeld in Sterrenburg. Enkele straten verderop aan de Walenburg bleek een mobiel toilet in brand te zijn gestoken. De brandweer kwam opnieuw met spoed ter plaatse en heeft de Dixi geblust. Onbekend is wie de brandstichter(s) zijn.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer