Tiplijn: 06-19541384

Onderzoek naar mogelijk explosief bij winkelcentrum in Gorinchem

0

GORINCHEM – Het Team Explosieven Veiligheid van de politie heeft donderdag 18 februari 2021 onderzoek gedaan naar een mogelijk explosief in Gorinchem. Omstreeks 05.30 uur werd een verdacht voorwerp aangetroffen op straat bij het Piazza Center. De politie kwam met diverse eenheden ter plaatse en ook de brandweer werd uit voorzorg gealarmeerd.

Het gebied rond het mogelijke explosief was enige tijd afgezet. Ook het Piazza Center bleef op last van de politie gesloten. Omstreeks 07.15 uur werd uit onderzoek door de explosievenverkenner duidelijk dat het niet ging om een explosief. Vermoedelijk betrof het een soort pompje. Hierop zijn de afzettingen opgeheven en konden de hulpdiensten retour. Het voorwerp is door de politie meegenomen.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer