Tiplijn: 06-19541384

Hennepkwekerij aangetroffen in Torenflat Gorinchem; twee verdachten aangehouden

0

GORINCHEM – De politie heeft woensdagmiddag 17 februari 2021 een hennepplantage aangetroffen in de Torenflat aan de Koningin Wilhelminalaan in Gorinchem. De politie deed na een tip onderzoek bij een woning op de 14e etage. Terwijl de agenten voor de woning stonden te overleggen kwamen twee verdachten met zakken vol henneptoppen naar buiten gelopen. De twee mannen van 48 en 54 jaar oud werden direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. In de woning bleek inderdaad een hennepplantage te zitten. In de kwekerij stonden naar schatting ongeveer 100 planten. De plantage en de planten zijn vernietigd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer