Tiplijn: 06-19541384

Getuigen te zien op camerabeelden mishandeling gladheidsbestrijder Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie komt graag in contact met getuigen van de mishandeling van een gladheidsbestrijder van de gemeente Alblasserdam. Op maandagavond 8 februari 2021 werd een medewerker van de gemeente nabij het Makado door een groepje jongeren mishandeld. Op de camerabeelden is te zien dat er voor, tijdens en direct na de mishandeling diverse mensen in en uit het winkelcentrum komen. De politie komt graag in contact met deze mensen.

De Barendrechtse gladheidsbestrijder was op het Wilgenplein bij winkelcentrum Makado in Alblasserdam aan het werk en werd volgens de politie bekogeld met sneeuwballen, dan wel ijsballen. “Toen de man daar iets van zei, werd hij aangevallen en op zijn neus geslagen,” zo liet de politie weten. De man raakte gewond, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De daders, die naar schatting tussen de 14 en 16 jaar oud zijn en veelal donkere kleding droegen en een getinte huidskleur hebben, gingen er na de mishandeling vandoor in de richting van de Blokweerweg. De politiehelikopter die in de buurt was, zocht vanuit de lucht mee naar de daders. De jongeren zijn nog niet aangetroffen. De medewerker van de gemeente heeft aangifte doen.

Om de zaak rond te krijgen, is de politie hard op zoek naar getuigen en eventuele nieuwe camerabeelden van het incident. Iedereen die nog niet met de politie heeft gesproken, maar wel meer informatie heeft, kan hiervoor contact opnemen met wijkagent Arjan de Haan via het telefoonnummer 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer