Tiplijn: 06-19541384

Oude man overleden aangetroffen in auto in rivier bij Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Dinsdagmiddag 16 februari 2021 rond 14:30 uur is een 91-jarige man uit Zwijndrecht overleden, nadat hij met zijn auto door een nog onbekende oorzaak te water raakte bij de Veerplaat in Zwijndrecht. Naar de oorzaak van het incident wordt onderzoek gedaan.

Rond 14:30 uur krijgt de politie de melding van een auto te water bij de Veerplaat aan de Lindtsedijk in Zwijndrecht. Door de snelheid van de stroming kon de auto niet direct geplaatst worden. Diverse hulpdiensten hebben hard gewerkt om het voertuig te vinden en uit het water te halen. Dit lukte uiteindelijk rond het einde van de middag. Helaas werd in het voertuig de 91-jarige bestuurder aangetroffen. De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van het incident. Foto’s: Glenn Nannings, Gerard van Helden en Hidde de Bruin.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer