Tiplijn: 06-19541384

Man (57) bijt agent bij aanhouding na mishandeling in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een 57-jarige man uit Sliedrecht is maandagavond 15 februari 2021 aangehouden in zijn woonplaats. Agenten gingen naar een woning aan de Baanhoek na een melding dat de man in de huiselijke sfeer iemand mishandeld zou hebben. Toen agenten ter plaatse kwamen en de man wilden aanhouden, ging hij flink in verzet tegen zijn aanhouding.

“Hij heeft daarbij ook een agent in zijn hand gebeten,” laat een woordvoerder van de politie weten. Meer agenten gingen hierop met spoed ter plaatse, waardoor rond 20.00 uur acht politieauto’s en -busjes op de Baanhoek stonden. De agenten wisten de man onder controle te brengen. Hij is meegenomen naar het politiebureau. Foto’s: Glenn Nannings en Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer