Tiplijn: 06-19541384

Dordtenaar (23) aangehouden na woninginbraak; spullen teruggevonden in nabijgelegen woning

0

DORDRECHT – De bewoonster van een woning aan de Maarten Harpertsz Trompweg in Dordrecht ontdekte zondagmiddag 14 februari dat er bij haar was ingebroken. Diverse goederen bleken te zijn verdwenen. Agenten gingen ter plaatse en deden onderzoek. De goederen, die uit de woning waren weggenomen, werden door de politie aangetroffen in een nabijgelegen woning. Daarnaast kon in de omgeving direct een 23-jarige man uit Dordrecht als verdachte worden aangehouden, laat de Dordtse politie weten.

Bij de aanhouding ging de verdachte in verzet. Ondanks dat kon hij snel overmeesterd worden. Door het verzet van de man liep een politieagent een verwonding op in het gezicht. De verdachte is na de aanhouding overgebracht naar het politiebureau aan de Overkampweg. De recherche heeft de zaak hier verder in onderzoek.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer