Tiplijn: 06-19541384

Hond hangt in riem vast aan lift in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – De hulpdiensten zijn zondagmiddag 14 februari 2021 uitgerukt naar de Brederodelaan in Papendrecht. Daar ging het rond 12.30 uur mis in een lift van een appartementencomplex. Terwijl het baasje van de hond in de lift stond, ging het dier de lift uit toen de deuren dicht gingen. De hond, die nog aan de halsband vast zat, kwam hierdoor enige tijd aan de hondenriem aan de lift te hangen. In paniek werden de hulpdiensten gebeld die met spoed ter plaatse gingen.

Bij aankomst bleek het hondje niet gewond te zijn geraakt maar vanwege de stress van het in de hondenriem hangen op de vlucht te zijn geslagen. Medewerkers van de dierenambulance hebben meegezocht naar het hondje, die zich niet liet vangen. De mensen van de dierenambulance gaven wel als advies om bij het aantreffen van de hond met het beestje langs de dierenarts te gaan. Maandag is de hond alsnog in gezondheid teruggevonden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer